Ull med insektbeskyttelse

Testteamet i Villmarksliv har testet Fjellulla med insektbeskyttelse.«Interessante produkter og over snittet kvalitet på materialene med tanke på bruksslitasje og passende lengde på hals, ermer og i livet».

Fjellulla er ullklær av høy kvalitet. Kløfrie, myke og deilige klær i slitesterk merinoull og bambus. Komfort og god bevegelighet er noe du opplever med Fjellulla. I tillegg har Fjellulla en unik egenskap, insektbeskyttelse. Insektbeskyttelsen er skånsom mot huden, gir ingen irritasjon og er luktfri. 

«Fjellulla leverer ullklær med AntiBug Textile-teknologi med virkestoffet permetrin. Permetrin har vist seg veldig effektiv som insektbeskyttelse, og når du får det på denne måten i klær, uten å måtte smøre det direkte på huden, er det også skånsomt i bruk. Som standard skal effekten av insektmiddelet sitte i plagget i 70-90 vask. Fjellulla opplyser at deres plagg har vist seg å inneha opptil 90 % beskyttelse etter 80 vask. Dette er vanskelig for oss å etterprøve. Vi har testet flere modeller, men denne klassiske ullskjorta er den som er testet mest. Som ullplagg representerer ikke Fjellulla noen revolusjon, men sett i kombinasjon med insektbeskyttelse er dette interessante produkter. God passform, ikke noe ullkløe, over snittet kvalitet på materialene med tanke på bruksslitasje og passende lengde på hals, ermer og i livet. I praktisk bruk ser vi at mygg ikke liker å sitte på slike plagg. Ingen 100 % garanti for å unngå bitt, men du er ekstra beskyttet».

Fjellulla half zip

www.antibug.com

Pris: 849,-

Materiale: 46 % merinoull, 21 % bambo, 21 % artemisia, 12 % nylon/elestan

Vekt: 260 gr.

Størrelse XS – XXL

Annet: Egne dame- og herreutgaver, flere farger.

+ Behagelige, beskyttelse mot insekter, passform

– Litt lite ull 

Karakter 7/10

Merinoull og bambus

Merinoull er spesielt kjent for sin myke gode kvalitet mot sensitiv hud. I den nyere tiden er også bambusklær og klær av viskose kommet inn i rekkene på grunn av det myke materialet, som er redningen for de som sliter med sensitiv hud.

Fjellulla har laget en kombinasjon av merinoull og bambus, med merinoull på utsiden og bambus på innsiden. Da beholder man de unike egenskapene til merinoull og bambus, for å få et mest mulig behagelig og slitesterkt plagg som kan brukes til enhver anledning, hele året.

Klær med insektbeskyttelse

Legg igjen en kommentar

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0.00