Ull er gull – også på sommeren!

Planlegger du en aktiv sommer ved sjøen, på fjellet eller i skogen? Da vil Fjellulla bidra til en enda bedre opplevelse.

Ull er temperaturregulerende

Visste du at fibrene i merinoull har en egenskap som både kan absorbere og slippe ut fuktighet? Det gjør at ull har en unik egenskap som virker temperaturregulerende mot kroppen – både varme den opp, men også kjøle den ned. Det gjør at ull burde være et helt naturlig valg, selv midt på sommeren når du skal være aktiv, gå lengre turer eller bestiger fjelltopper.

Ull har god pusteevne, er selvrensende og har bakteriehemmende egenskaper. Derfor kan (og bør!) ullklær ofte luftes mellom bruk, og behøver ikke å vaskes så ofte. I den nyere tiden er også bambusklær og klær av viskose kommet inn i rekkene. Det sies at bambus har mange av de unike egenskapene som merinoullen, og kjennes svalt ut i varmen. Bambus er en god kombinasjon sammen med merinoull. 

Unngå plagsomme insekter

Har du hatt norgesferie, er du nok godt kjent med at så snart solen går ned og temperaturen synker, og luftfuktigheten øker, tar det ikke lang tid før du er omringet av insekter. Noen insekter er så irriterende at de fort kan ødelegge en ellers så fin opplevelse. Med Fjellulla kan du nyte opplevelsen, for klærne har integrert insektbeskyttelse.

Klær med insektbeskyttelse

Helt utrolig tenker du – ja ikke sant! Fjellulla har luktfri og skånsom insektbeskyttelse som frastøter flått og insekter som mygg og knott. Myggen er kjent som det mest irriterende insektet, men flåtten skal du ikke kimse av, for den finnes stort sett overalt, i hagen, i parken, i skogen, ved kysten, og på fjellet. Klærne er testet mot flått på et anerkjent laboratorium i Tyskland, og reduserer faren for flåttbitt med inntil 95 %. Insektbeskyttelsen varer i 70 vask. Fjellulla er laget av merinoull og bambus. Merinoull på utsiden, og et tynt lag med bambus på innsiden som gjør plaggene ekstra myke, og mer skånsomme for de med sensitiv hud.

Gjør Fjellulla til den del av din garderobe!

Klær med luktfri og skånsom flått- og insektbeskyttelse.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0.00