Fra idé til produkt

Det er nå gått over fire år siden Fjellulla var en tanke til det ble en virkelighet i 2021. Flere intense år med research, utvikling, testing og en stor dose tålmodighet. Det var en spennende og lærerik prosess som vi gikk igjennom sammen med Innovasjon Norge. De ga oss tidlig støtte, og ble med på vår reise.

Vi har i mange år hatt et tett samarbeid med fagfolk rundt om i landet. Vi er utrolig takknemlige for at de har brukt så mye tid med å dele sin kunnskap, og inkludert oss i sitt nettverk. Fjellulla skulle bli et endelig produkt i 2021 med stor begeistring.

Fjellulla er utviklet og designet her hjemme, nærmere sagt, Trondheim. Tidlig skjønte vi at våre ønsker ikke kunne oppfylles kun her i Norge, vi begynte å se utover landegrensene. Vi hadde klare føringer og krav, og vi siktet høyt fra første stund. 

Helt siden oppstarten har våre plagg blitt produsert på en fabrikk i Kina. Flere år før vår første kolleksjon kom ut i markedet har vi sammen testet ut ulike kominasjonsmaterier for å få et best mulig resultat. Kombinasjonen merinoull og bambus ble bekreftet som den beste kombinasjonen, og vår fineste merinoull kommer fra Australia.

Fjellulla har sin egen produksjonslinje med høyt kvalifiserte syersker der kvalitet står i fokus. Fjellulla er basert på Øko-tex 100 standard, og våre leverandører er sertifiserte. Insektbeskyttelsen, permetrin, kommer fra Tanatex Chemicals som har en global tilstedeværelse. Fjellulla er testet på et anerkjent laboratorium i Tyskland, Insect Services.

Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling, og gleder oss til å dele nyheter med dere.

Bevisste valg

Fabrikk

Fabrikken har 263 ansatte som tar samfunnsansvar og bevisste valg.

I 4 år har fabrikken bidratt hvert år med 10 % av overskuddet til å hjelpe barn med utdanning og daglige nødvendigheter. De bruker årlig ekstra ressurser for å få flere bedrifter til å gjøre det samme.

Fabrikken og råvareleverandører er Øko-tex sertifiserte.

De tar sterk avstand fra mulesing, og benytter aldri materialer som ekte pels, bein o.l. fra dyr.

Transport

Frakt via Transsibirske jernbane og båt.

Emballasje

Fjellulla kommer i resirkulert papirposer.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0.00