Jegerjentene har testet Fjellulla!

Jegere er som kjent ute store deler av året. Jeg prøvde for første gang en av deres ulltrøyer på bukkejakt i sommer. Myggen svirret, men den satte seg aldri. Det var en interessant opplevelse. Mens jeg var myggstikk fri etter endt helg, var ikke mine jaktvenninner det. Jeg stiller meg 100% bak produkter fra Fjellulla.

Jegerjentene Østlandet ble etablert i 2021 og har allerede 230 aktive medlemmer fra Halden til Hol og Tønsberg til Tynset.

Jegerjentene region Østlandet er et mangfoldig, spennende og inkluderende miljø for kvinner i alle aldre. Sammen danner vi et nettverk av aktivt praktiserende jegere som bidrar til at jenter kan dyrke sin interesse for jakt på deres egne premisser.

Jegere er som kjent ute store deler av året, og det var med stor forventning vi fikk teste ut noen eksemplarer av Fjellulla. Det finnes lite som kan ødelegge en flott dag ute på jakt slik som insekter, mygg og knott. 

Skal du smyge deg gjennom tett vegetasjon eller sitte musestille på post, kan mygg og flått bli din største fiende. Faren for at du også får med dette hjem er stor. 

Kaffepausen med utsikt utover landskapet eller postering på råbukk, blir fort ødelagt av plagsomme kryp. 

Ett produkt som Fjellulla virker som om det er midt i blinken for oss som trives aller best ute i fjell, skog og mark. 

En av de som har testet Fjellulla for oss i Jegerjentene på Østlandet er Helene Kjellevold Haugen og her er hennes opplevelse:

“Jeg er en av de som alltid har huden full av insektbitt på sensommeren. Til tider kan det være ganske frustrerende når naturen lokker. Jeg har vært flittig bruker av ulike innsektsmidler. Noe funker, og annet funker ikke. Så jeg var spent på å teste fjellulla. 

Jeg prøvde første gang en av deres ulltrøyer på bukkejakt i sommer. Myggen svirret, men den satte seg aldri. Det var en interessant opplevelse, men selv om jeg kom hjem uten bitt hadde jeg ikke noen å sammenligne med fra samme tur. Jeg tok derfor med meg trøya til Hardangervidda, på reinsjakt med Jegerjentene. Her gikk vi flere sammen, og vi hadde alle våre metoder i møte med myggen.

Jeg opplevde ikke myggen som så hissig på denne turen, så jeg var overrasket når de andre jentene hadde opplevd den som plagsom. Mens jeg var myggstikkfri etter endt helg, var ikke mine jaktvenninner det. Neste dag var jeg mer oppmerksom og kunne bekrefte det jentene sa, myggen var definitivt til stede, men den satte seg ikke aldri på meg.


Utover antibug-effekten var ulla god. Varm, god passform og et fint design. Den er nå vasket noen ganger, og jeg har ikke merket noen endring på antibug-effekten.  

Jeg stiller meg 100% bak produkter fra Fjellulla.

Gratulerer med et godt produkt!”

Legg igjen en kommentar

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0.00