FjellTid har testet Fjellulla.

En spennende aktør som satser stort på klær med insektbeskyttelse laget av merinoull og bambus, som skal gi deg nytelse i de herlige sommerkveldene uten at man blir irritert på mygg, knott og flått. Vi i FjellTid er kjent med problemet med at mygg, knott og flått får herje, og ødelegge for de gode turopplevelsene. Men hvor bra er Fjellulla? Espen og Emilie fra FjellTid fikk testet ut ullplaggene nå i vinter. Her er deres dom:

Espen Lyseggen, 30 år fra Gausdal.

Det er litt dårlig med insekter på denne tiden av året, men jeg har tatt meg en god tur på hundesleden og en natt under åpen himmel.

Undertøyet er stilfullt og godt tilpasset kroppen. Stoffet er behagelig å ha på seg. Selv har jeg vært litt skeptisk til bambus da jeg erfaringsmessig syns dette stoffet blir kaldt når det blir fuktig, men med merinoull i plagget er det varmt og godt selv når jeg har stoppet.

På hundesleden med en godt slitt turbukse så krever undertøyet mye. Jeg holdt meg varm under hele turen. Undertøyet holder også på varmen om man blir svett på ryggen, og det tørker fort. Jeg sov også i settet under åpen himmel, her holder jeg også fint varmen uten problem.

Jeg gleder meg til å teste ut AntiBug Textile-teknologien til sommeren. Trøya kjenner jeg fort kommer til å bli en favoritt på kjølige sommerkvelder da den er veldig god å ha på. Erfaring på slitasje av tøy og annet utstyr ligger i kvaliteten på varen de bruker under produksjon. Her brukes blant annet YKK glidelås og dette er den beste glidelåsen og det tyder bra. Sømmene er også godt sydd og gir ingen ubehageligheter.

Fjellulla med AntiBug Textile-teknologien er et spennende produkt. Det skal redusere faren for insektbitt. Det står at det tåler opp til 70-90 vask iht insektbeskyttelse, og jeg antar undertøyet fortsatt er godt å bruke etter angitte vasker også. Prisen er heller ikke avskrekkende da det er lagt mye tid i teknologien, det er mye undertøy som har en stivere pris enn dette. Alt i alt er jeg fornøyd og kommer til å bruke dette mye framover.

Emilie Margrete Sande, 27 år fra Tromsø.

Fjellulla sitt ullundertøy er noe av det beste jeg har brukt, og jeg har en del ullundertøy!

Ullundertøy innerst er en selvfølge når du skal trene og være aktiv ute om vinteren. Svette og høy intensitet i kulda, stiller en rekke krav til ulla. Dette for at du skal få en optimal og behagelig treningsøkt.

Ullundertøyet kommer pent innpakket i hver sin store konvolutt. Myk og behagelig ull i passe tykkelse, til både skigåing og tur. Passformen er veldig behagelig, sitter godt inntil kroppen på både trøye og longs.

Jeg testet trøyen med høy hals, det synes jeg personlig er det beste. Denne satt godt inntil og det er god lengde på ermene. Benlengden er normal, og det er strikk nederst på beinet og rundt livet. Det er ingen sømmer som klør eller er irritable. Jeg fikk testet ullundertøyet i både snøstorm og i knall sol, så det har gitt testen et godt grunnlag. Jeg er en person som alltid er kald, så godt ullundertøy er alfa omega for meg. Ullundertøyet sitter godt inntil kroppen og holder deg god og varm. Noe ullundertøy klør litt etter man har blitt varm og blitt tørr igjen, det gjorde ikke Fjellulla!

Etter ett par turer til, så svarer virkelig ullundertøyet til forventningene. Det er mykt, holder godt på varmen og det klør ikke når man har gått fra å være svett til å bli tørr igjen. Gir ikke irritasjon på huden. Dette synes jeg er veldig bra.

Kilde: FjellTid.no

Klær med insektbeskyttelse

Legg igjen en kommentar

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0.00