ANTIBUG TEXTILE

ANTIBUG TEXTILE ER EN TEKNOLOGI SOM BENYTTES I ALLE PRODUKTER HOS FJELLULLA.

Antibug Textile er et registrert varemerke.

Etter flere år med research og samarbeid med blant annet Flåttsenteret og Pfizer har vi sett den intense utviklingen og spredningen av flått og flåttbårne sykdommer, Lyme Borreliose og TBE-Viruset, både her i Norge, i Europa og hele verden.

Klimaet har blitt varmere og insektsesongen lengre og mer intens, og vektorbårne sykdommer er på fremmarsj over hele verden.

AntiBug Textile beskytter oss mennesker mot insekter som flått, mygg, knott, klegg, fluer og andre parasitter når du oppholder deg ute. Klær behandlet med AntiBug Textile reduserer faren for å bli bitt av flått med inntil 95,5 %.

AntiBug Textile er en teknologi som beskytter oss mennesker mot insektbitt. Permetrin er godkjent av miljødirektoratet i Norge og EU, og er godkjent og anerkjent av WHO. Permetrin har blitt brukt i USA via Environmental Protection Agency (EPA) siden 1977.

AntiBug Textile – behandlingen skjer under tilvirkning av tekstilet. Noe som resulterer i effektiv og luktfri insektbeskyttelse som varer like lenge som den forventede levetiden på klær, altså 70 vask. Dette er også langt utover levetiden for de fleste ytelsesfinisher som vanligvis brukes i tekstilindustrien.

Insektmiddel direkte på huden i form av roll-on eller sprayflasker gir en høyere verdi av kjemiske stoffer. Med våre produkter unngår man dette.


  • Gir luktfri insektbeskyttelse.
  • Frastøter mygg, knott, klegg, flått, fluer og andre innsekter.
  • Forstyrrer nervecellene til insektet og insektet dør.
  • Mennesker unngår insektbitt og smitte av sykdommer.
  • Skånsomt mot huden
  • Gir ingen irritasjon
  • Vesentlig mindre absorbering i huden, enn ved bruk av f. eks myggspray

BRUK NATUREN, MEN TA DINE FORHOLDSREGLER OG BESKYTT DEG MED FJELLULLA OG ANTIBUG TEXTILE-TEKNOLOGI.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0.00